Champiz

Se video af afkom fra 2006 herSkovtroldens Chikita e. Champiz /Eskehøjgårds Ali er en succesfuld ponytraver. Med Tai Lise i sulkyen har denne hoppe taget et utal af præmier ved ponytravløb, primært på hjemmebanen i Nykøbing Falster, men Tai og Chikita har skam også gjort sig bemærket ved DM i ponytrav gennem adskillige år!Firfod Fielfraz er en af de der rigtige arbejdsheste, der bliver ved og ved. Mette Kozeluh var første ponyrytter på ham, og hun uddannede ham bredt og godt indenfor alle ridesportens discipliner, så han blev en succesfuld militarypony på landsstævneniveau, men samtidig en dejlig kammerat og partner til et barns leg med sin pony.

Se video af Fielfraz

Her i 2010 er Fielfraz igang med sin tredje ponyrytter, Emilie Jensen - som det ses henter han fortsat flittigt og trofast rosetter hjem... herunder ses de ved NFfestival 2010, hvor han bestemt må have været en af de travleste ponyer på pladsen.Firfod Flittiglize:
- føllet på filmen - ses herunder i 2010 som 4årig med sin lille rytter Nadia Jensen til NFfestival 2010, hvor de to opnåede meget flotte resultater i dressurklasser.Firfod Fed Fezt e. Champiz/Ridderslag Gerhard, nærmeste pony i forspandet tilhørende Claus Jensen, her til DM 2010