Firfod Jacob Klaphat

Tysk ridepony af særdeles avlssikker stamme mht. præstationer - Jacobs renracede New Forest mor er tredobbelt hingstemor og mor til tre S-ponyer i dressur, samt fremragende spring- og militaryponyer, samt to afkom, som har konkurreret i internationale kørestævner. Morfar var ligeledes S-pony i dressur i både Sverige og Danmark.

Far er trakehnerhingsten Casket Firfod, en af de få sønner af legenden Schwadroneur. Casket Firfod blev kåret som årets Hingst i TAF 1999.

Her er altså en ridepony, som forener virkelig stærkt præstationsblod fra to renracede stambøger.

Jacob selv har gennem en lang stævnekarriere haft S-pony status og har 169 placeringer på C-niveau og opefter. Jacob har holdt til det hele og har uddannet fire ponyryttere fra klubplan til landsplan! Disse fremragende præstationer udgør naturligvis hans brugsafprøvning, så han kan optages på hingsteliste igen. Dette vil effektueres, såfremt hopper bliver sat i fol med ham. Jacob blev kåret i Tyskland i 2003 og måler 148 cm.

Han er far til ganske få føl fra sin eneste aktive avlssæson som treårig - et af disse, Nygårds Fabelagtig, vandt for få år siden Danmarksmesterskab i Ridebanespring!

Her er en mulighed for at avle et føl med super præstationsstamme og lidt nye blodlinier indenfor sportsponyavl!